Vastgoed Ongenaet Logo
Voorpagina VO met logo website

Gent, Pergola 5.04

Appartement

Galeipad

Gent

Omschrijving

Ontdek de allure van dit charmante drie-slaapkamer appartement, gelegen op de vijfde verdieping in het beeldschone De Nieuwe Dokken, Gent-Centrum. Het appartement bevindt zich in het unieke gebouw “Pergola”.

Bewonder de betoverende vergezichten over het toekomstige nieuwe stadspark, de Gentse haven en de serene wateren van de dokken.

Een stijlvolle open keuken, een lichtrijke living en een badkamer met een ruime inloopdouche bieden een perfecte harmonie. Autostaanplaats, berging en drie fietsstaanplaatsen inclusief voor extra comfort. Laat je verleiden door de magie van dit unieke gebouw.

Neem contact met ons op en laat je droomappartement werkelijkheid worden.

Interieur

Een stijlvolle open keuken, een lichtrijke living en een badkamer met een ruime inloopdouche en dubbele lavabo bieden een perfecte harmonie. Drie fietsstaanplaatsen (incl.), open parkeerplaats (excl.) en berging (excl.) voor extra comfort. Laat je verleiden door de magie van dit unieke gebouw.

Exterieur

Bewonder de betoverende vergezichten over het toekomstige nieuwe stadspark, de Gentse haven en de serene wateren van de dokken.

Parking 40.000€, berging 7500€
Aankoop onder 21% BTW –  Excl. btw & kosten
Inbegrepen: drie fietsenstaanplaatsen.

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Oriëntatie

Zuidwest

Verwarming

45