Vastgoed Ongenaet Logo
IMG_1949

Lievegem

Bouwgrond

Te koop

€ 300.000

Oostmoer 95-97

Lievegem

Omschrijving

Dit is een unieke kans voor een totaalrenovatie of nieuwbouwproject in Lievegem (Waarschoot). Twee percelen bouwgrond, momenteel met twee halfopen bebouwingen in slechte staat, bieden u de mogelijkheid om uw droomhuis te creëren. De percelen zijn prachtig gelegen in een rustige, pittoreske omgeving, omgeven door weiden. De totale oppervlakte bedraagt 940 m², verdeeld over 454 m² en 486 m². Deze percelen kunnen eventueel samengevoegd worden tot één perceel voor een vrijstaande woning of een nieuwbouwproject.

IMG_1950

Interieur

De huidige bebouwingen bevinden zich in slechte staat, wat de perfecte gelegenheid biedt voor afbraak en heropbouw. Dit stelt u in staat om vanaf de grond een nieuw, modern huis te ontwerpen en te bouwen, volledig naar uw eigen smaak en specificaties. Hoewel een totaalrenovatie ook mogelijk is, ligt de nadruk op de mogelijkheid om een geheel nieuw interieur te creëren met moderne voorzieningen, een eigentijdse indeling en hoogwaardige afwerkingen, passend bij uw persoonlijke woonwensen.

Exterieur

De percelen zijn gelegen in een natuurrijke, serene omgeving, omgeven door groene weiden. Dit zorgt voor een rustige en pittoreske woonomgeving, ideaal voor natuurliefhebbers. De percelen bieden voldoende ruimte voor een prachtige tuin, een terras en eventuele bijgebouwen. De ligging is gunstig, met vlotte verbindingen naar de dorpskern en andere voorzieningen. Of u nu kiest voor renovatie of nieuwbouw, de buitenruimte kan worden ingericht om optimaal te genieten van de prachtige omgeving.

Grijp deze unieke kans en maak uw woondroom waar in het prachtige Lievegem (Waarschoot). Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

IMG_8837

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

EPC

F

Dossierstukken