Vastgoed Ongenaet Logo
Brugsesteenweg289Gent01_logo

Gent/Mariakerke

Woning

Te koop

€ 530.000

Brugsesteenweg 289

Gent

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning op een toplocatie in Mariakerke, waar stad en natuur perfect samenkomen? Dan is dit unieke pand precies wat u zoekt! Gelegen aan de rand van Gent, met het prachtige Bourgoyen natuurreservaat om de hoek, biedt deze gesloten bebouwing tal van mogelijkheden. Deze woning combineert het beste van twee werelden: u woont op fietsafstand van het bruisende centrum van Gent, terwijl u kunt genieten van de rust en natuur vlakbij.

Brugsesteenweg289Gent13_logo

Interieur

  • Gelijkvloers: De woning beschikt over een grote polyvalente ruimte, die tot nu toe werd gebruikt als professionele autogarage. Deze ruimte biedt veel potentieel voor de nieuwe eigenaars om een andere invulling aan te geven. Naast deze ruimte betreedt u het effectieve woonhuis, waar u de inkomhal vindt en een extra kamer die ideaal kan dienen als bureau, hobbyruimte of zelfs als slaapkamer.
  • Eerste Verdieping: Hier vindt u een ruime en lichte woonkamer die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.
  • Tweede Verdieping: Deze verdieping biedt een moderne badkamer en drie royale slaapkamers, ideaal voor een gezin dat op zoek is naar ruimte en comfort.

Exterieur

Dit pand is gelegen in een rustige en groene omgeving, vlakbij het Bourgoyen natuurreservaat, waar u kunt genieten van uitgestrekte landschappen die uitnodigen tot lange wandelingen en fietstochten. De locatie biedt de perfecte balans tussen de nabijheid van het stadscentrum van Gent en de rust van de natuur.

Brugsesteenweg289Gent51

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

EPC

F