Vastgoed Ongenaet Logo
Grovermansdreef36Evergem30_logo

Evergem

Woning

Te koop

€ 685.000

Grovermansdreef 36

Evergem

Omschrijving

Ontdek dit uitzonderlijke pand, waar rust en ruimte samenkomen in een harmonieuze woonervaring. Deze ruime halfopen villa biedt een perfecte balans tussen comfort en luxe, ideaal voor wie op zoek is naar een rustige thuis, maar toch dicht bij belangrijke invalswegen wil wonen. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een rustig gelegen, ruim en stijlvol afgewerkte villa in Evergem!

Grovermansdreef36Evergem09_logo

Interieur

Bij het binnenkomen in de woning wordt u verwelkomd in de inkomhal met een gastentoilet. De lichtrijke en ruime living vormt het hart van het huis en beschikt over een afgesloten deel, perfect geschikt als bureau of leeshoek. Aansluitend vindt u de moderne keuken met een gezellige eetplaats, naast een praktische berging/wasplaats met een extra toilet. Verder herbergt het gelijkvloers twee kamers en een extra badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 5  slaapkamers en een stijlvolle badkamer. Vanuit de laatste slaapkamer heeft u toegang tot de ingerichte zolder, die kan worden gebruikt als polyvalente ruimte, speelkamer of extra slaapkamer mét afgesloten deel dat dienst kan doen als berging.

Exterieur

Zowel vanuit de woonkamer,  keuken als de berging heeft u directe toegang tot de prachtige, groene tuin. Deze oase van rust biedt een zonovergoten terras en een zwembad, ideaal om te ontspannen en te genieten van de privacy. De tuin is perfect voor het buitenleven, waar u in alle rust kunt genieten van de omringende natuur.

Troeven:

Zeer rustige ligging, maar toch dicht bij belangrijke invalswegen

Ruime indeling met 7 slaapkamers en meerdere multifunctionele ruimtes

Prachtige tuin met zwembad en terras

Energiezuinig (EPC A – zonnepanelen aanwezig)

Extra:

Eventueel mogelijkheid tot aankoop aanpalende kleinere woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Grovermansdreef36Evergem01_logo

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Oriëntatie

Zuid

EPC

A