Vastgoed Ongenaet Logo
KeizerKarelstraat177001Gent02_logo

Gent Centrum

Appartement

Te koop

€ 490.000

Keizer Karelstraat 177 bus 001

Gent

Omschrijving

Dit prachtige duplex vernieuwbouw appartement biedt u een unieke kans om te wonen in het kloppende hart van Gent. Met oog voor detail afgewerkt en voorzien van alle moderne comfort, is dit de perfecte thuis voor wie op zoek is naar luxe en gemak in een dynamische omgeving. Gelegen op een absolute A-locatie midden in het centrum van Gent, heeft u alle voorzieningen, cultuur, winkels en horeca binnen handbereik. Bovendien bent u snel bij de grote invalswegen, wat de locatie ideaal maakt voor wie mobiliteit belangrijk vindt.

KeizerKarelstraat177001Gent12_logo

Interieur

Bij het betreden van het appartement komt u binnen in de inkomhal, die meteen toegang geeft tot de eerste slaapkamer, momenteel ingericht als bureau. Vanuit de inkomhal komt u in de ruime en lichtrijke leefruimte met een prachtige open keuken, volledig uitgerust en voorzien van een eiland. Deze ruimte vormt het hart van het appartement en is perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Op het lager gelegen niveau bevindt zich de ruime master bedroom, een oase van rust en comfort. Hier vindt u ook de technische ruimte met voldoende plaats voor berging. De luxe badkamer, uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche, biedt alle comfort die u nodig heeft. Het toilet bevindt zich ook op dit niveau.

Exterieur

Aansluitend aan de leefruimte vindt u een uitnodigend terras, de perfecte plek om te genieten van een rustige ochtendkoffie of een ontspannen avond. Daarnaast beschikt het appartement over 3 fietsplaatsen, een waardevolle troef voor stedelijk wooncomfort in het hart van Gent.

Optioneel is er ook een ruime garageplaats voor één auto (+ extra stockage) rechtstreeks aan het appartement bij te kopen, wat een zeldzaamheid is in het stadscentrum.

Dit duplex appartement is een parel in het hart van Gent, klaar om u te verwelkomen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging!

KeizerKarelstraat177001Gent41_logo

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

EPC

B