Vastgoed Ongenaet Logo
Lakenmeerstraat24Nazareth01_logo

Nazareth

Woning

Te huur

€ 1490

Lakenmeerstraat 24

Nazareth

Omschrijving

Deze volledig gerenoveerde, lichtrijke woning  biedt een prachtig uitzicht op de omliggende landbouwgronden. Gelegen in een rustige, doodlopende straat, ervaart u hier ultieme rust en privacy, terwijl u toch profiteert van een uitstekende verbinding naar de nabijgelegen dorpen De Pinte, Nazareth en Eke. De woning werd in 2020 grondig vernieuwd, met extra renovatie van badkamer en keuken in 2023.

Lakenmeerstraat24Nazareth12_logo

Interieur

Het interieur van deze woning combineert stijl en functionaliteit op harmonieuze wijze. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met een apart gastentoilet. De royale leefruimte, met grote raampartijen, staat in directe verbinding met de volledig gerenoveerde keuken, uitgerust met moderne en hoogwaardige toestellen. Deze keuken vormt het hart van het huis en biedt via schuifdeuren toegang tot de tuin.

De woning beschikt over vijf ruime kamers, waarvan twee zich op het gelijkvloers bevinden. Deze ruimtes kunnen naar wens worden ingericht als slaapkamers, bureaus of zelfs als speelkamer. Daarnaast is er een praktische berging en een inpandige garage. Op de bovenverdieping vindt u naast de drie slaapkamers, een volledig vernieuwde tweede badkamer, afgewerkt met oog voor stijl en detail. Verder biedt de woning een nieuwe jacuzzi voor ultieme ontspanning.

 

Exterieur

Buiten geniet u van een ruime tuin met een panoramisch zicht op de omliggende velden. Dankzij de zuidoostelijke ligging baadt de tuin de hele dag in het zonlicht, ideaal om te genieten van de rustige, landelijke omgeving. De woning ligt in een doodlopende straat, wat zorgt voor extra rust en veiligheid.

Deze woning combineert een modern, gerenoveerd interieur met een prachtig landelijk exterieur, op een gunstige locatie nabij dorpsvoorzieningen.

Lakenmeerstraat24Nazareth35_logo

Heeft u interesse in deze woning?

Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Oriëntatie

Zuidoost

EPC

205 kWh/m²